Vacature Facilitaire Office Assistent

Zonnige gastvrije Facilitaire Office Assistent  gezocht voor veelzijdige functie bij Fith!

Heb jij ook ogen in je rug en weet jij precies wat er nodig is om de rest van je collega’s lekker te kunnen laten werken? Laat jij je niet gek maken in hectische omgeving waar iedereen jou nodig heeft? En heb jij een topconditie om in ons historische pand de trappen te beklimmen? Lees dan zeker verder!

Wat gaat jou, en dus ons, elke dag gelukkig maken?

Als Facilitaire Office Assistent (Teamondersteuner) ben jij een echte spin in het web en ons zonnetje in huis. Je bent altijd alert op de deur en telefoon, staat iedereen hartelijk te woord en verwelkomt onze bezoekers met een kopje koffie of thee. Onze gasten voelen zich welkom bij jou. Je stelt ze als dat nodig is op hun gemak en loopt even mee naar boven om uit te leggen waar ze precies moeten zijn. Ook voor je collega’s zorg je graag. Jij doet de boodschappen (of zorgt dat Appie en de bakker langs komen). Je kent de theevoorkeuren (ja, we hebben allemaal een favoriet!), zorgt voor vers fruit en natuurlijk voor de lunch. Iedereen zet zich hard in bij Fith en tijdens een drukke dag is even ontspannen tijdens een gezamenlijke lunch, erg belangrijk. Je hebt oog voor detail, want het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken. Je voelt je verantwoordelijk voor de uitstraling van het pand alsof het je eigen huis is. In de breedste zin van het woord. Is het kantoor netjes en verzorgd? Is de vaatwasser leeg? Zijn de bloemen nog mooi en in bloei? Jij hebt hier oog voor en schroomt ook niet om collega’s aan te spreken, zodat ze hun eigen bureau/kantoor opgeruimd houden. Ook voor het schoonmaakbedrijf en andere faciliterende bedrijven ben jij 1e aanspreekpunt.

Maar is daarmee dan je week vol? Zeker niet! Je ondersteunt onze organisatie op allerlei vlakken zodat onze adviseurs, opdrachtgevers en kandidaten optimaal gefaciliteerd worden en we onze resultaten kunnen behalen. Workshops moeten worden ingepland, agenda’s en afspraken van MT-leden ingevoerd en bijgehouden.

Je voert administratieve taken uit en daarnaast ben jij ook het 1e aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, adviseurs en klanten. Je bent onze postverwerker, flexlocatie-boeker, visitekaartjes-maker, kasverantwoordelijke, scanner, zeer accurate Excel-topper voor de verwerking van diverse gegevens, en je rust niet voordat alle aanmeldingen en data zorgvuldig in ons klantvolgsysteem zijn verwerkt, oftewel onze rechterhand!

We vinden het administratieve als facilitaire deel van de functie even belangrijk. Jij vindt het superfijn om daarin het verschil te maken voor onze klanten, opdrachtgevers en collega’s.

Wat breng jij mee?

Je bent gastvrij en ontzorgend, Hospitality is jouw 2e natuur
Je bent administratief sterk, en goed met de computer (Office) en andere systemen
Je hebt lef, weet van aanpakken en leert graag
Je bent flexibel, houdt ook in hectiek een lach op je gezicht en hebt een positieve instelling
Je kan zelfstandig, secuur en efficiënt werken

Wat verwachten we verder van jou?

Jij voelt je thuis in een klein en hecht team. Je bent een waardevolle toevoeging voor ons team, omdat jij beschikt over een eigen kijk op zaken en minimaal MBO werk- en denkniveau hebt. Het is fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie. Wij willen echter vooral een nieuwe collega vinden die samen met ons iedere dag hard wil werken om het verschil te maken. We kunnen minimaal 32 uur per week op je rekenen, waarvan woensdag en vrijdag een vaste werkdag zijn. Jij bent aan het einde van een werkdag pas tevreden als je orde hebt gebracht in de chaos die de dag weer bracht en alle puntjes op de i staan!

Hoe ga jij bij ons het vak leren?

Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen zoals jij denkt dat het goed is. We zijn heel benieuwd naar jouw input als frisse nieuweling om onze dienstverlening nog beter te maken. Uiteraard maak je in je inwerkprogramma gebruik van die toffe en ervaren collega’s die je graag helpen. Jij leert niet alleen hoe je de beste Office Assistent kunt zijn voor Fith, maar je leert vanzelf ook onze kantoorhumor waarderen!

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een marktconform salaris tussen € 1900 –  € 2300,- bruto o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je opleiding en werkervaring) en dagelijkse een uitgebreide lunch met op maandag een salade van het huis, vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit bij Fith. Wij zullen je ondersteunen bij dat wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Uiteraard krijg je de toffe collega’s als bonus!

En ben jij net als de meeste van ons een theeleut? ‘Drink your hart out’, want de diversiteit aan thee is enorm J!

Geïnteresseerd? Als jij je herkent in dit profiel, stuur dan je motivatie, met cv per mail voor 1 november a.s. naar info@fith.nl  Inlichtingen kun je inwinnen bij Maartje Dekkers op telefoonnummer: 06-42107472

 Voor meer informatie over Fith kun je kijken op www.fith.nl

 

Tags: