Theo van Dun

Theo van DunNa een lange periode als bestuurder van een revalidatiecentrum gewerkt te hebben, ben ik enkele jaren geleden met prepensioen gegaan en maatschappelijk ondernemer geworden. Mijn maatschappelijke carrière is 40 jaar geleden gestart in de accountancy. Vervolgens heb ik mijn kennishorizon verbreed in bestuurlijk juridische richting om beleidsfunctionaris te worden bij diverse geledingen van de overheid. Ik heb van daaruit mogen meewerken aan het opzetten van een basisgezondheidszorgdienst (GGD) in de provincie Flevoland. Daar werd ik besmet met het gezondheidszorgvirus waar ik nooit meer van af kwam.

Via de Vereniging Ondersteuning Huisartsen in de provincies Overijssel en Flevoland kwam ik ruim 25 jaar geleden in de ziekenhuiswereld terecht als directeur/bestuurder van een revalidatiecentrum.
Toen ik enkele jaren geleden met prepensioen ging was ik te jong en te energiek om niets meer te doen.

Ik heb als interim manager gewerkt en heb mijn eigen bedrijf opgezet. Daarnaast kreeg ik in 2013 de kans voor om voor Fith aan de slag te gaan als re-integratie adviseur. Ik werk met veel plezier eraan om mensen weer aan de slag te krijgen. Het geeft ontzettend veel voldoening als dit lukt. Ik hoop dat ik dit werk nog vele jaren kan doen.