Terence Havelaar

Terence Havelaar

Na mijn opleiding hotel management startte ik mijn carrière bij Marriott Hotels in Washington, New York en Amsterdam. In deze periode van 10 jaar heb ik de Amerikaanse aanpak van management geleerd.
Een voortzetting van een carrière in deze branche impliceerde echter dat je om de twee jaar naar een andere locatie ergens in de wereld uitgezonden zou worden. Leuk als alleen bent, maar met een gezin moet je andere prioriteiten stellen.

In de periode hierna heb ik 15 jaar een aantal horecaexploitaties bij golfclubs onder eigen beheer gerund. In 2000 heb ik besloten hier een punt achter te zetten en ben ik begonnen mij toe te leggen op het aanbieden van internetdiensten. Tevens was ik in deze periode verbonden als regiomanager bij een landelijke netwerkorganisatie. In deze hoedanigheid leidde ik ondernemersnetwerken. Van hieruit is mijn huidige bedrijf ontstaan, Circle netwerktrainingen. Circle verzorgt netwerktrainingen en workshops voor het bedrijfsleven, overheden, zorgsector en HBO instellingen en universiteiten.

In het kader van MVO verzorg ik ook trainingen voor werkzoekenden om hen te helpen bij het vinden van een passende baan. Bij het geven van deze trainingen realiseerde ik me dat ik meer wilde doen dan alleen trainen voor deze groep. Dit bracht mij bij Fith, waar ik mij helemaal op mijn plaats voel.