Sabine Boevé

Sabine BoeveNa het behalen van mijn verpleegkunde A diploma ben ik gaan werken als verpleegkundige / stewardess. In deze periode heb ik veel mensenkennis opgedaan en ook geleerd om in alle omstandigheden rustig te blijven.

Eind jaren zeventig ben ik geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland en heb daar de operatiekamer opleiding gevolgd en ben hoofd geworden van 15 operatie kamers. Hier heb ik geleerd dat je prioriteiten moet stellen en goed moet kunnen organiseren en laten we het woord stressbestendig vooral niet vergeten. Het werken met een team heeft me geleerd goed te luisteren.

Begin jaren tachtig ben ik weer terug naar Nederland gekomen en heb weer in de operatiekamers gewerkt maar heb mij omgeschoold als bedrijfskundig-analist. Na wat interim klussen op de zorg branche ben ik uiteindelijk gaan werken als searcher in de ICT.

Sinds 2002 werk ik voor Fith en dat doe ik nog steeds. In dit werk kan ik al mijn competenties kwijt en lukt het mij toch bijna elke keer weer om mensen aan het werk te helpen.