Rien Suijkerbuijk

Rien Suijkerbuijk

Al sinds 2013 ben ik aangesloten bij Fith BV, een prachtbedrijf met een mooie sociale doelstelling. Mensen vanuit ziektewet of werkeloosheid weer aan het werk helpen. Heerlijk om te doen. Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker (HBO/MW 1984) ben ik uiteindelijk in de zorg terecht gekomen (verzorging/verpleging/thuiszorg) als manager, directeur en uiteindelijk bestuurder.

Ik heb derhalve veel ervaring opgebouwd met personeel, met leidinggeven en een stevig netwerk gevormd waar ik nu nog plezier van heb. Ook door mijn bedrijfskundige opleiding (RBK HES Rotterdam) kan ik klanten goed adviseren over de mogelijkheid van een eigen bedrijf. Een combinatie die goed werkt!

Het coachen van kandidaten is ook een van mijn werkzaamheden waardoor je kunt werken naar een duurzame plaatsing van een kandidaat bij een werkgever. En daarmee bouw ik graag een leuke relatie op ten faveure van alle kandidaten en van Fith BV.

Ik hoop dat ik nog lang mijn steentje mag bijdragen aan Fith, maar vooral aan die mensen die nu thuis zitten, en wanhopig soms, zoeken naar een baan: Fith en haar adviseurs zijn u graag van dienst!