Vacature Adviseursondersteuner/Bureaumanager

Adviseursondersteuner/Accounthouder/Bureaumanager (32- 40 uur per week).

Fith is een uniek, landelijk werkend arbeidsbemiddelings- en re-integratiebedrijf. Wij begeleiden kandidaten die gebaat zijn bij ondersteuning naar werk. Om diverse redenen zoals ziekte, leeftijd, ontslag of loopbaan-vraagstukken. Fith is van mening dat iedereen mee kan doen en er voor elk mens een plek is waar men op kwaliteiten kan bloeien. Persoonlijke aandacht en professionele ondersteuning zijn enkele van onze kenmerken. Net als bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. Wij zijn succesvol in ons vak.

Bijzonder aan Fith zijn de mensen die de 1 op 1 begeleiding van onze kandidaten uitvoeren: senior adviseurs. Onze 90 adviseurs zijn gemiddeld 60 jaar oud en hebben mooie carrières in zeer diverse richtingen doorlopen. Zij coachen en begeleiden de kandidaten, gefaciliteerd en inhoudelijk ondersteund door een vast team van 18 professionals. Waaronder ons bureaumanagement.

Fith groeit hard en daarom breiden we, naast ons adviseursteam (zie www.fith.nl), ons bureaumanagement uit. Als bureaumanager ben je werkzaam op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, maar ook (gedeeltelijk) thuiswerken behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Onze bureaumanagers zijn samen verantwoordelijk voor het behouden en uitbouwen van onze accounts. Om dit te bereiken zorgen zij er samen met hun adviseurs voor dat de operationele dienstverlening van Fith tot volle tevredenheid van kandidaten en opdrachtgevers wordt uitgevoerd.

De functie:

Als Adviseursondersteuner/Accounthouder/Bureaumanager onderhoud je contact met jouw vaste groep van senior adviseurs en onze opdrachtgevers. Je bewaakt de voortgang van de trajecten en bent ook inhoudelijk zeer goed op de hoogte. Samen met je senior adviseurs weet jij als bureaumanager een uitstekend resultaat neer te zetten voor onze opdrachtgevers. Je draagt samen met je collega´s de verantwoordelijkheid voor het behoud en de uitbouw van deze opdrachtgevers.

Wij vragen:

  • Commercieel inzicht en servicegerichtheid;
  • Je kunt goed functioneren onder druk en hebt organisatievermogen om goed te plannen;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
  • Administratieve slagkracht;
  • Een verbinder, die met de juiste tone of voice en lef mensen juiste handvatten kan bieden.

Wij bieden:

  • Een team van betrokken, resultaatgerichte collega’s;
  • Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie-inhoud en ervaring;
  • Een open en informele cultuur met korte lijnen;
  • Een maatschappelijk zeer betrokken bedrijf.

Geïnteresseerd?

Als jij je herkent in dit profiel, stuur dan je motivatie, met cv per mail naar info@fith.nl. Graag voor 1 april. Voor meer informatie over Fith kun je kijken op www.fith.nl