Raph Giesen

Raph GiesenRuim 33 jaar heb ik gewerkt als officier bij de Koninklijke Landmacht. Naast het operationele functiegebied heb ik bij de Koninklijke Landmacht ook gewerkt in het onderwijs, de logistiek en het personele functiegebied nationaal en internationaal. Het gros van mijn functies heb ik vervuld als hoofd Personeel en Organisatie, zowel op uitvoerend niveau als op beleidsniveau. Een geweldig interessante ervaring was mijn plaatsing als hoofd P&O bij de Support Unit van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) te Wenen.

Momenteel ben ik nog zeer actief in diverse werkgeversnetwerken in zuidoost Brabant en Limburg. Ik ben onder andere adviseur van het ‘SAM netwerk’, ben lid van de Raad van Advies van het ‘TIM-netwerk’ en ben adviseur bij Fith..

Het is fantastisch om op deze wijze een serieus aandeel te kunnen leveren in het gezond houden van de arbeidsmarkt. Aandacht voor de belangen van alle partijen en inlevingsvermogen zijn hierbij cruciaal.

Als adviseur van Fith sta je dicht bij de werkgever en de werknemer. Het is geweldig om beide partijen te kunnen en mogen helpen. Zo kan ik mijn opgedane ervaring ten dienste laten komen van mensen die het nodig hebben. Dit geeft een dankbaar gevoel en maakt van werken een hobby.