Werken in een professionele en resultaatgerichte organisatie

Fith werkt in opdracht van individuele werkzoekenden, werkgevers, uitkeringsinstanties en verzekeringsmaatschappijen. Fith is gespecialiseerd in 2e spoor re-integratie, de begeleiding en bemiddeling van WGA-kandidaten, ziektewetkandidaten en kandidaten die onder de participatiewet vallen. Het vaste, hechte team van Fith bestaat uit 15 medewerkers. Gemiddelde leeftijd rond de 35 jaar oud.
Dit team faciliteert een landelijk dekkend netwerk van ongeveer 100 adviseurs, die in opdracht van Fith werkzoekenden individueel begeleiden en bemiddelen naar werk. Alle adviseurs van Fith zijn (vervroegd) gepensioneerde managers en oud –ondernemers. Gemiddeld 63 jaar jong.

Werken bij Fith is werken bij een bedrijf met:

  • Ambitie en veel ruimte om mee te denken en mee te ontwikkelen
  • Een professionele en resultaatgerichte organisatie met een open informele werksfeer met korte lijnen
  • Een team van enthousiaste betrokken collega’s
  • Een landelijk dekkend netwerk van 130 senior adviseurs

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. U kunt uw motivatie en cv per e-mail naar denbosch@fith.nl. Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het bureaumanagement op telefoonnummer 088-0074410.

Vacature

Fith is een uniek arbeidsbemiddelings- en re-integratiebedrijf. Wij willen groeien. En flink ook. De lat ligt hoog. En om daar te komen breiden we uit. We zijn op zoek naar...

Vacature senior adviseur (m/v)

Fith is een arbeidsbemiddelingsbedrijf, opgericht in april 2000. Sinds die datum faciliteren onze vaste medewerkers een landelijk dekkend netwerk van meer dan 100 senior adviseurs. Fith werkt in opdracht van...