Onze klanten over de dienstverlening van Fith

Fith bestaat dankzij haar klanten. Hun mening over onze dienstverlening is van het allergrootste belang. Onze klanttevredenheid wordt structureel gemeten in het kader van het Blik op Werk Keurmerk dat Fith voert en wordt parallel daaraan getoetst door zelf alle klanten naar hun ervaringen te vragen. Deze feedback is leidend in de wijze waarop wij onze toekomstige dienstverlening inrichten. Om u een beeld te geven van de ervaringen die de klanten met Fith hebben treft u een aantal referenties aan.

De referenties van onze opdrachtgevers en samenwerkingspartner over de werkwijze van Fith vindt u hier.

Aanhalingstekens
Ik heb Sabine van Fith ervaren als een vakkundige motiverende, enthousiasmerende en vaak ook confronterende mentor die goed in staat is om samen met de cliënt de doelen die in het begin van een begeleidingstraject worden afgesproken te halen. Door haar niet aflatende inzet heb ik niet alleen een leuke nieuwe baan gevonden, maar tevens een prachtige nieuwe woning. Fith is wat mij betreft de juiste keuze.”
Peter Frijling, met behulp van Fith, weer een nieuw toekomst.


Aanhalingstekens
Annemieke heeft mij als adviseur 10 maanden begeleid in het 2e spoor traject dat ik via Fith heb gevolgd. Ik heb Annemieke leren kennen als een kordate en betrokken coach die mij op een prettige en professionele wijze heeft begeleid. In het kader van het 2e spoor heeft ze mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en mij vooruit geholpen met mijn valkuilen. Ik ga mede door onze samenwerking met vertrouwen de toekomst in op werkgebied!”
Kim Liauw-A-Joe, met behulp van Fith, weer volledig terug in eigen werk.


Aanhalingstekens
Alle lof voor mijn coach van Fith, Theo van den Ham. Dankzij hem ben ik aan de slag bij een nieuwe werkgever. En ook nog op mijn oude vakgebied communicatie. Hij ‘was er’, een jaar lang, op de momenten dat ik daar behoefte aan had. Met een luisterend oor, een breed arsenaal aan kennis, praktische hulpmiddelen (zoals tests en contracten) en een grote dosis levenswijsheid.
Een prettig mens, die zich goed inleefde in mijn situatie en daarnaast de zakelijkheid had die nodig was naar werkgevers en uitkeringsinstanties.”
– Een klant die graag deze periode in haar leven wil afsluiten, maar wel graag ‘de adviseur en Fith de eer wil geven jullie zeker toekomt’-AanhalingstekensDoor ziekte/arbeidsongeschiktheid kwam ik in een circuit terecht waarvan je totaal niet meer op de hoogte bent. Je moet weer gaan solliciteren en alles wat daarbij komt. Ik wil graag aan U doorgeven dat de heer Hover mij en mijn man heel professioneel en vriendelijk heeft begeleid. Hij is een zeer enthousiast en aimabel persoon en heeft mij mijn zelfvertrouwen in de maatschappij wel weer teruggegeven.
Ik vind het dan ook prettig om U dat te laten weten.Tegenwoordig is er zoveel wat niet goed of zelfs fout gaat dat de goede dingen zeker ook genoemd moeten worden.Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn inzet en begeleiding.
– Een bedankmail van een klant die graag op de achtergrond wil blijven –AanhalingstekensNa lange tijd niet te hebben deelgenomen aan het arbeidsproces en zoekende naar wat ik wilde en kan, heeft mijn adviseur mij begeleid, geadviseerd en ondersteund. Ik leerde weer hoe ik moest doorzetten en mijn kwaliteiten inzetten, iets wat ik lange tijd niet kon. Ik kwam nieuwe mogelijkheden tegen, maakte keuzes waar ik eindelijk helemaal achter stond. Sinds 1 januari ben ik gestart als zelfstandige waarbij ik mensen adviseer bij vraagstukken rondom de zorg. Nu heb ik weer de drive om anderen te helpen met dat waar ik goed in ben. Ik krijg weer waardering van mijn werk maar leer iedere dag zelf ook nog bij.”
Janneke Wijma, met behulp van Fith, gestart als zelfstandige met haar praktijk Home & Health Service.


AanhalingstekensIk heb een baan gevonden door middel van de persoonlijke benadering en de gelijkwaardige en doeltreffende begeleiding van mijn adviseur. Samen met de adviseur heb ik nieuwe ideeën bedacht om aan het werk te komen en met succes.
Jeff van der Wal, met behulp van Fith, Sales Representative bij Saey


Aanhalingstekens

Een sollicitatiebrief geeft een eerste indruk van wie je bent. De adviseur heeft mij geleerd een goede sollicitatiebrief te schrijven en meegenomen met het vinden van passende vacatures. Dit en de positieve houding van de adviseur hebben er voor gezorgd dat ik een baan heb gevonden. Anita-Umerella-Kiliaan
Anita Umarella-Kiliaan, met behulp van Fith, Verkoopmedewerkster bij Vero Moda


Citaten uit het klantentevredenheidsonderzoek van Blik op Werk 2014-2015 wat anoniem onder klanten is gedaan

‘Mijn begeleider heeft veel voor me gedaan. Ik heb meer zelfvertrouwen en volgende maand een baan. Dit had ik alleen niet zo snel bereikt.’

‘De begeleiding was maatwerk. Vergeleken met het bureau hiervoor was dat een verademing.’

‘Heel de tijd dat ik te maken had met Fith ben ik altijd netjes en correct behandeld geweest. Dat dit niet geleid heeft tot een baan, heeft een andere rede. Ik zou zeggen zo doorgaan!!!!!!!!’

‘Ik vond de gesprekken altijd fijn, door mijn ziekte kon ik niet gaan werken maar de man van Fith dacht altijd wel met me mee wat ik wel en beter niet kon doen. Het waren altijd fijne gesprekken en er was iemand die echt naar me luisterde Maar voor ander werk was eigenlijk geen plek er is wel gekeken maar ik moest van de artsen meer rust nemen dus ander werk zoeken was ook moeilijk omdat de fut er niet is.’

‘Eerlijk, vriendelijk, staan open voor eigen inbreng en gevoel dat er naar je wordt geluisterd.’

‘Professioneel, inlevingsvermogen het idee dat je geen nummer bent maar echt een mens die de hulp van een ander nodig heeft.’

‘Gehele traject voelde ik mij op mijn gemak ik kon alles bespreken ook andere zaken had een goede kennis van de persoon en zag aan mij wanneer het niet goed ging.’


Heeft u na het lezen van de referenties nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op of bel naar 088-0074410.