Fith bestaat dankzij haar opdrachtgevers. Hun mening over onze dienstverlenging is van het allergrootste belang. Onze klanttevredenheid wordt structureel gemeten in het kader van Blik op Werk Keurmerk dat Fith voert en wordt parallel daaraan getoetst door zelf alle klanten naar hun ervaring te vragen. Deze feedback is leidend in de wijze waarop wij onze toekomstige dienstverlening inrichten. De referenties van onze klanten over de werkwijze van Fith vindt u hier.


“Het bureau Fith heeft de begeleiding verzorgd ten behoeve van één van onze ex-werkneemsters, dit in verband met het feit, dat er, na twee jaar ziekte, bij ons, als vrijwilligersorganisatie, geen gelegenheid bestond tot herplaatsing van betreffende persoon.

De heer W. Langenhuijsen heeft als adviseur van Fith zeer regelmatig gesprekken gevoerd om deze mevrouw te helpen aan een voor haar nieuwe passende werkkring. Van deze gesprekken zijn duidelijke en uitvoerige verslagen samengesteld, die vervolgens ook aan ons, als werkgever, werden verstrekt. Uit deze verslagen is gebleken, dat hij alle tools heeft aangereikt dit voor elkaar te krijgen. Dat dit uiteindelijk niet gelukt is, heeft te maken met de huidige situatie in ons land, maar zeker niet aan de heer Langenhuijsen.

Wij danken Fith en hiermee de heer Langenhuijsen voor hun hulp en positieve begeleiding ten behoeve van onze ex-werkneemster. Zij heeft hierdoor veel steun ondervonden in deze voor haar zo moeilijke tijd.


“Wij hebben Fith leren kennen als een fijn re-integratie begeleidingsbedrijf. In elke situatie wordt gekeken naar verschillende mogelijkheden. Hierdoor kon bijvoorbeeld een van onze medewerkers weer terug re-integreren binnen ons eigen bedrijf. Ik ervaar Fith als zeer vriendelijke en betrouwbare partner.”

CableScan
Sjoukje Oenema
Operations manager bij Cablescan


“De contacten tussen onze medewerker en de Fith adviseur zijn wekelijks. De begeleiding is optimaal. Onze medewerkers voelden zich gehoord en ondersteund door de inzet van de adviseurs van Fith en werden gemotiveerd om verder te gaan. Een groot voordeel van de Fith adviseurs is dat zij een enorme ervaring hebben opgedaan in het bedrijfsleven. Wij hebben als Entech inmiddels drie bemiddelingstrajecten bij Fith gehad en als werkgever ben ik 100% tevreden over het eindresultaat.”

Entech
René Saris
Financieel directeur bij Entech Installatietechniek


“De adviseurs van Fith waarmee wij vaak werken zijn zeer bevlogen en hun sterk op de klant gerichte benadering werpt vruchten af, dat is bewezen. Bij succesvolle re-integratietrajecten blijkt de doortastende aanpak, en vooral het uitgaan van iemands bijzondere kwaliteiten, tot succes te leiden. Vanuit ons opleidingsinstituut is het onze vaste werkwijze om mensen – individueel – met opleiding en training verder te brengen dan zijzelf voor mogelijk hielden. Het is daarom dan ook geen verrassing dat dit goed aansluit bij de werkwijze van Fith.”

Milieuvizier
Jan Hurkmans
Milieuvizier Opleiding


“De aanpak van Fith en de adviseurs met ruime levens- en werkervaring, die bij ons op locatie op het Rijswijks werkcentrum waren gepositioneerd, hebben ervoor gezorgd dat wij een zeer positieve ervaring hebben opgedaan. De senioriteit van de adviseurs hielp gedragsverandering bij cliënten te bewerkstelligen. De trainer kon uitstekend schakelen tussen theoretische abstracties en de dagelijkse praktijk, vanuit de taal van de cliënt. Bij problemen kon er direct worden geschakeld met zowel operationeel management als bureaumanagement. Alles bij elkaar heeft het ervoor gezorgd dat wij een zeer positieve ervaring hebben opgedaan.”

Gemeente Rijswijk

Wouter de Bruijne
(voormalig) coördinator bij de gemeente Rijswijk, nu werkzaam bij het ministerie van SoZaWe


“De adviseurs van Fith zijn professioneel, creatief en hebben een goed oog voor relatiemanagement. Fith heeft de juiste contacten in de markt die complementair zijn aan onze eigen relaties, zonder dat we in elkaars vaarwater zitten. Fith werkt op een professionele, creatieve en doelgerichte manier, met kennis van ons bedrijf en onze medewerkers”

weenergroep
Martin Manders
Teamleider Matching en Detachering bij de WeenerXL


Citaten uit het tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk 2014-2015 wat anoniem onder opdrachtgevers is gedaan:

‘Fith is een hele professionele partner op het gebied van re-integratie met eigen visie en aanpak. Flexibel en to the point. Fith een heel prettige partij om mee samen te werken. Ook administratieve processen verlopen soepel.’

‘Met name vanwege de hoge betrokkenheid van de medewerkers van Fith. Integer en goed.’

‘Gewoon prima verlopen, prettige contacten en mooie balans tussen persoon en zaak.’

‘Zeer betrokken maar professioneel, behulpzaam en duidelijk naar alle partijen.’


Heeft u na het lezen van de referenties nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dat contact met ons op of bel naar 088-0074410.