Nelleke van Antwerpen | Manager interne organisatie

Nelleke van Antwerpen

In 1995 begon, na een studie Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg, mijn carrière als planner bij plattegrondenmaker Falkplan. Daarna kwam ik in de volkshuisvesting terecht waar ik voornamelijk bezig was met kwaliteitsmanagement en veranderingsprocessen.

Op de achtergrond was ik al sinds de oprichting betrokken bij Fith. Ik zag het groeien en bloeien en ben in 2004 in dienst getreden, toen de behoefte ontstond om structuur aan te brengen in de steeds verder uitdijende organisatie. Daar heb ik geen dag spijt van gehad. Fith was en is nog steeds een fantastisch bedrijf om voor te werken. Onze adviseurs en medewerkers zijn professioneel, vakkundig en gericht op resultaat, maar hebben vooral oprechte interesse en aandacht voor onze klanten en oog voor de menselijke maat.

Mijn functie binnen Fith is in de loop der jaren steeds verder verschoven naar de financiële kant. Ik ben eindverantwoordelijk voor de financiële administratie van Fith.