Jac de Geus

jac-de-geus
Na een langdurige internationale bedrijfscarrière binnen IBM, waarbij ik in diverse sectoren van deze internationaal opererende wereldspeler in de ICT-industrie heb gewerkt en diverse technische en managementfuncties heb bekleed, heb ik op eigen initiatief afscheid genomen om tijd vrij te maken voor andere interessante activiteiten en werkzaamheden.
Enerzijds in het vrijwilligerswerk als bestuurslid en organisator van wintersportreizen en wintersportactiviteiten in Nederland voor visueel beperkten (blind en slechtziend), als voorzitter van een tennisvereniging, en andere. Als fietspelgrim heb ik lange fietstochten gemaakt naar Santiago de Compostela, Rome, Engeland – Schotland, e.a.
Daarnaast ben ik arbeidzaam actief als management- en organisatie-adviseur bij bedrijven en non-profit organisaties en sinds enige jaren als re-integratieadviseur bij Fith. In deze werkzaamheden kan ik mijn brede managementervaring inzetten om mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt weer in een passende functie betaald actief te laten worden.