Evert Vaartjes

Evert Vaartjes

Het begon met een loopbaan als hoofd automatisering bij het ministerie van Landbouw. Als projectadviseur heb ik daarna gewerkt in verschillende branches. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij een detailhandelsbedrijf. Mijn vrouw en ik hebben het bedrijf na enige tijd overgenomen. Na lange tijd succesvol te zijn geweest werd het moeilijker. Met name voor het MKB waartoe wij met 20 winkels in heel Nederland behoorden. In 2007 verkochten wij het bedrijf.

Naast mijn werk heb ik mij altijd ingezet voor maatschappelijke doelen. Dat is precies de reden waarom ik bij Fith ben gaan werken. Mijn lange ervaring als werkgever en ondernemer gaan bij Fith niet verloren, maar vormen de toegevoegde waarde die bij andere re-integratiebedrijven vaak ontbreekt.

Fith hanteert de menselijke maat en bezoekt de klanten bij voorkeur thuis. Een persoonlijke benadering levert meer plaatsingen op van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het werk als adviseur voor Fith is een uitdaging in de huidige arbeidsmarkt. Het is maatschappelijk relevant en geeft mij daardoor de voldoening die ik zocht.