Werkgevers met duurzaamheidsambitie

Fith heeft een eigen werving- en selectietak, specifiek voor werkgevers met een concrete duurzaamheidsambitie aangaande personeel. Een ambitie die kan voortkomen uit de intrinsieke motivatie van een werkgever om het bedrijf te verrijken met nieuwe mensen, voor wie het vinden en behouden van werk om zeer uiteenlopende redenen niet vanzelfsprekend is. Ook kan die voortkomen uit een social return on investment- verplichting, als onderdeel van een gegunde opdracht.

Matchen op competenties

Graag horen wij welk werk het betreft en welke competenties daarbij horen, zodat wij de passende kandidaat voor u kunnen vinden. In ons eigen bestand van meer dan 1200 kandidaten of daarbuiten.

 

Fithflex

Omdat wij snappen dat u als werkgever de continuïteit van uw bedrijf centraal moet stellen in uw handelen en uw bedrijf daarom moet kunnen meebewegen met de economische realiteit, heeft Fith een eigen flexbedrijf voor u opgericht: Fithflex. Met Fithflex helpen wij u als werkgever om de duurzaamheidsambitie aangaande uw mensen op een flexibele, duurzame wijze vorm en inhoud te geven.

U bent bij onze werving- en selectietak aan het juiste adres voor:

  • Werving en selectie van geschikte nieuwe werknemers
  • Geschiktheidsonderzoeken
  • Drempelverlagende regelingen, gekoppeld aan de kandidaat
  • Intensieve, individuele begeleiding door zo’n senior adviseur
  • Begeleiding op maat
  • Flexibele oplossingen (www.fithflex.nl)

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op of bel tijdens kantooruren naar 088-0074410.