Individuele en intensieve coaching

Als u gebaat bent bij ondersteuning in uw zoektocht naar werk, maar daarbij geen aanspraak kunt maken op financiële ondersteuning door een (uitkering)instantie of uw (oude) werkgever, dan gaan we graag het gesprek met u aan.

Intensieve begeleiding

Tijdens een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreekt u met onze adviseur wat uw wensen zijn. Onze adviseur vertelt wat wij voor u zouden kunnen betekenen en wat u van Fith mag verwachten. Aan de hand daarvan besluit u of de persoonlijke coaching van Fith bij u past. Wij zullen u dan een passend inhoudelijk en financieel voorstel doen.
De basis onder de dienstverlening van Fith is individuele, intensieve coaching door een senior adviseur. Gesprekken vinden face-to-face plaats middels huisbezoeken of op een (flex)kantoor. Parallel aan deze persoonlijke gesprekken heeft u ook contact met uw adviseur per e-mail en/of telefonisch wanneer de activiteiten hierom vragen.

Waar helpt Fith u mee?

Afhankelijk van uw behoefte helpt Fith u onder andere bij het opstellen van een actueel CV, een werkervaringsprofiel en het schrijven van concrete sollicitatiebrieven. Ook kan de adviseur u helpen bij uw oriëntatie op de arbeidsmarkt, het benaderen van mogelijke werkgevers, het concreet inzetten van uw eigen netwerk en het relevante deel van ons werkgeversnetwerk, het opsporen en selecteren van vacatures op andere vindplaatsen en het voorbereiden en concreet oefenen van sollicitatiegesprekken. Tevens kunnen we samen met u werken aan het vergroten van uw zelfvertrouwen, (leren) omgaan met teleurstellingen en het vergroten van uw zelfinzicht. Alles met het doel passend werk voor u te vinden.

Als u Fith inschakelt voor persoonlijke coaching, dan kunt u rekenen op:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Intensieve, individuele begeleiding door een vaste adviseur
  • Senior adviseurs met veel werk- en levenservaring
  • Groot werkgeversnetwerk
  • Een traject op maat
  • Gerichte jobhunting

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op of bel tijdens kantooruren naar 088-0074410.