Het verschil maken

U heeft te horen gekregen dat u niet langer kunt blijven werken voor het bedrijf waar u nu werkt. Dit is buitengewoon vervelend en kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw privésituatie. Uw werkgever wil u helpen zo snel mogelijk elders werk te vinden. Wellicht dat wij daarbij het verschil voor u kunnen maken.

Stap voor stap

Een traject bij Fith start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een senior adviseur, waarbij u kennis maakt met Fith en de ondersteuning die de adviseur u kan bieden. Wanneer u de samenwerking met de adviseur ziet zitten, dan stellen we samen een trajectaanpak op, waarin we concrete stappen vastleggen. Deze trajectaanpak vormt de leidraad voor de begeleiding.

Outplacementbegeleiding

Onze adviseurs hebben zeer veel ervaring met het begeleiden naar werk, dat om verschillende redenen lastig te vinden kan zijn. De praktijk wijst uit dat ondersteuning en coaching door een senior adviseur met een schat aan professionele en levenservaring en een uitgebreid netwerk hierbij het verschil kan maken. U mag erop rekenen dat onze adviseurs u tijdens het traject intensief en persoonlijk zullen begeleiden.
Tijdens de begeleiding bieden we, afhankelijk van de individuele behoefte, ondersteuning bij het maken van een goed CV, het schrijven van sollicitatiebrieven, het gericht zoeken naar passende functies en het voorbereiden en voeren van de sollicitatiegesprekken zelf.

Individuele behoefte

Ter oriëntatie op de arbeidsmarkt en mogelijke passende beroepen biedt Fith verschillende soorten testen aan en kunnen snuffelstages en proefplaatsingen worden ingezet. Als u een korte kwalificerende opleiding nodig heeft om elders werk te kunnen aanvaarden, dan gaan we daarover in gesprek met uw werkgever. Zodra er elders werk gevonden is dan biedt Fith nazorg aan. Op maat, passend bij uw behoefte en die van uw werkgever.

Als u Fith inschakelt als outplacementpartner kunt u rekenen op:

  • Kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Intensieve, individuele begeleiding door een vaste adviseur
  • Senior adviseurs met veel werk- en levenservaring
  • Een groot werkgeversnetwerk
  • Een traject op maat
  • Gerichte jobhunting

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op of bel tijdens kantooruren naar 088-0074410.