De diensten van Fith

Uw zieke medewerker naar werk helpen

Het doel van een 1e of 2e spoor re-integratietraject is een zieke werknemer weer aan het werk te krijgen. Fith adviseert en ondersteunt met de uitvoering hiervan. Bij een 1e spoortraject ligt de focus op werk bij de huidige werkgever en bij een 2e spoortraject wordt gezocht naar een baan bij een andere werkgever.

Hulp bij en na WIA keuring

Blijft een werknemer 2 jaar lang ziek blijft, dan wordt deze door het UWV opgeroepen voor een WIA-keuring. Fit helpt Als uit de keuring blijkt dat er nog benutbare arbeidsmogelijkheden zijn,  Dit kan middels een 3e spoor re-integratietraject.

Hulp bij ontslag

Outplacement is erop gericht om elders nieuw werk te vinden. Bekijk hoe we outplacementbegeleiding oppakken voor werkgevers, werknemers en intermediairs.

Begeleidingstraject voor defensiemedewerkers

Fith heeft een samenwerkingsverband met Defensie. We begeleiden defensiemedewerkers waarvoor een traject opgestart is naar nieuw werk buiten Defensie. Van onze 100 adviseurs zijn er maar liefst 35 werkzaam geweest bij Defensie. Bekijk hoe we hier invulling aan geven.

U zoekt werk

Wilt u graag ondersteuning bij uw zoektocht naar werk maar kunt u geen aanspraak maken op financiële ondersteuning? Dan gaan we graag kosteloos het gesprek met u aan. In dit gesprek bespreken we u wensen en zullen we u een inhoudelijk en financieel passend voorstel doen. We geven u graag meer informatie over individuele en intensieve coaching.

UWV traject bij Fith

Heeft u via het UWV een UWV traject op maat aangeboden gekregen via Fith? Dan kunt u rekenen op intensieve één-op-één-begeleiding van een vaste adviseur die bekend is in uw regio. Bekijk hoe we invulling aan het traject geven.

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen is actueel en komt steeds centraler te staan in het beleid van bedrijven. Maar hoe geeft u hier actief invulling aan? Wij kunnen u helpen met ons netwerk en opgebouwde ervaring. Lees meer over hoe we u concreet kunnen helpen op het gebied van sociaal ondernemen.

Frequent verzuim

Heeft u een werknemer in dienst die niet volledig productief is of regelmatig korte periodes verzuimt? En wilt u mogelijk langdurige uitval voorkomen? Of heeft u andere maatschappelijke vraagstukken waarbij u ondersteuning nodig heeft? Dan is bedrijfsmaatschappelijke coaching wellicht iets voor u. Wij kunnen optreden als coach of onafhankelijk vertrouwenspersoon. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Contact

Heeft u vragen over over één van onze diensten of de manier waarop we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Mail: info@fith.nl
Bel: 088-0074410