Debbie Vervoort | Accounthouder

Een rode draad in mijn leven. Een doel dat ik persoonlijk nastreef en een belangrijke waarde die ik bij Fith ervaar. We kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Iemand die naar je luistert, je nieuwe inzichten geeft en je weer op weg helpt. Wat prachtig dat de senioren adviseurs van Fith hun tijd en energie steken in het helpen van anderen en het overbrengen van hun kennis en ervaring. In mijn ogen is dat echt het verschil maken voor een ander.

De afgelopen jaren heb ik met verschillende studies en (maatschappelijke) functies hier ook invulling aan proberen te geven en mijn rugzak gevuld met ervaring. Ik ben gestart met de opleiding Marketing en Communicatie en na de diplomering heb ik mij 1 jaar (bachelor) in het Nederlandse Recht verdiept. Tijdens deze studies kwam ik erachter dat dit niet de voldoening gaf waar ik naar zocht. Ik wilde tussen de mensen staan en er zijn voor een ander. De keuze voor de zorg was snel gemaakt. Ik heb vervolgens 8 jaar als IG’ er in de wijkverpleging gewerkt en verdere verdieping gezocht als seniorencoach en als voedingscoach. Met het opzetten van projecten voor sociale activering heb ik het verschil proberen te maken voor ouderen in mijn omgeving.

Als accounthouder bij Fith ondersteun ik de adviseurs en zorg ik er samen met het bureaumanagement voor dat alle zaken op de achtergrond goed verlopen.
Een leuke functie bij een bijzonder bedrijf!