Vacature

Fith is een uniek arbeidsbemiddelings- en re-integratiebedrijf. Wij willen groeien. En flink ook. De lat ligt hoog. En om daar te komen breiden we uit. We zijn op zoek naar een:

Business Developer 
commercieel –  ondernemend – betrokken

Wat verwachten we van jou?
Geloof je in ons vak en in onze aanpak, kun je dit overbrengen, ben je goed in netwerken en neem je graag initiatief? Reageer dan!

 • Sales is een groot onderdeel van je werkzaamheden. Daar zet je met plezier iedere dag je kwaliteiten voor in.
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige afzetmarkt.
 • Je onderzoekt nieuwe afzetmarkten en benadert deze planmatig.
 • Je werkt nauw samen met onze Commercieel Directeur. En legt daar ook verantwoording aan af.
 • Je houdt trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten om zo nieuwe kansen te identificeren. En je speelt hier pro-actief en daadkrachtig op in.
 • Om het uitbreiden van de business te realiseren, leg je contact met middelgrote private organisaties en verzekeraars of arbodiensten.
 • Ook ondersteun je (op termijn) bij tenderprojecten in de publieke markt.

Wij weten wat werkt!
Al 20 jaar begeleiden we jaarlijks vele honderden mensen succesvol naar werk. Tot tevredenheid van onze private en publieke opdrachtgevers. Onze dienstverlening bestaat uit coaching bij verzuim, loopbaanontwikkeling, re-integratie- en outplacementactiviteiten.

We verrijken onze ervaring doorlopend met wetenschappelijk onderzoek naar bewezen interventies op ons vakgebied. Belangrijk, want daarmee zetten we gefundeerde en de juiste stappen in onze trajecten. Geen standaard inzet, maar doordacht maatwerk dat we op de situatie afstemmen.

Onze klantenportefeuille is niet de minste: grote aansprekende werkgevers en intermediairs rekenen we tot onze vaste relaties.

Bijzonder aan Fith zijn de mensen die de dienstverlening uitvoeren: onze senior adviseurs. We hebben een landelijk netwerk van 100 senior adviseurs. Ze zijn daadkrachtig en beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van sociale en zakelijke contacten. Zo ondersteunen ze kandidaten in de zoektocht naar werk of om werkfit te worden. En dat resulteert!

Onze adviseurs worden gefaciliteerd door een team van 15 medewerkers, met name werkend vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door: een warm hart, een sterke focus op de opdrachtgever en kandidaat, oog voor elkaar, hard werken en een doordachte, op de mens en resultaat gerichte aanpak.

Wie ben jij?

 • Je bloeit op als je jouw commerciële, analytische, communicatieve en resultaatgerichte kwaliteiten in kunt zetten.
 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je bent junior, medior of senior, het maakt ons niet uit. Ervaring leert dat de match vooral bepaald wordt door de juiste kwaliteiten voor de functie, betrokkenheid bij de bedrijfsactiviteit en je klik met onze bedrijfscultuur.
 • Je bent oprecht betrokken, resultaatgericht en flexibel in denken en handelen.
 • Je neemt verantwoordelijkheid. Ook als het even lastig of druk is.

Daar staat tegenover dat we je veel vrijheid geven. Om je te ontwikkelen en om de balans goed te houden tussen werk en privé.

Geïnteresseerd?
Mail dan voor 24 juli a.s. je motivatie en cv, of je sollicitatievideo. Je kunt je sollicitatie richten aan Marleen Merkx, teamondersteuner, op m.merkx@fith.nl. Voor meer informatie over Fith kun je kijken op www.fith.nl.