Communicerende vraagbaak gezocht! – oftewel: bureaumanager bij Fith!

Draai jij je hand niet om voor overvolle mailboxen en rinkelende telefoons? En doe je niets liever dan mensen verder helpen? Lees dan zeker verder!

Wat gaat jou, en dus ons, elke dag gelukkig maken?
Communicatie en energie zijn de sleutel tot dat geluk! Als het niet de telefoon is die je aandacht vraagt, dan is het toch wel die ene rapportage die echt de deur uit moet. Uhh 1… het zijn er inmiddels 5. En omdat jij precies weet wanneer het dt, d of t is en wanneer je ‘als’ en wanneer je ‘dan’ gebruikt, hoef je alleen na te denken over de inhoud. Is die volgens de wet- en regelgeving en de eisen die de opdrachtgever stelt?

Jij gaat samen met de andere bureaumanagers zorgen dat achter de schermen alles op rolletjes loopt, zodat onze senior adviseurs zich kunnen focussen op de individuele begeleiding van de kandidaat. Hiervoor beschik jij over de gave om snel te kunnen schakelen, want dat ene telefoontje dat niet kan wachten, zorgt ervoor dat je je controle van de inhoudelijke rapportage zonder problemen moet kunnen onderbreken om het daarna weer op te pakken.

Dat ene telefoontje is een potentieel nieuwe kandidaat, die jij enthousiast gaat maken voor onze dienstverlening, zodat er een eerste afspraak met onze senior adviseur gepland mag worden.

En alsof het tevreden houden van onze senior adviseurs niet al elke dag een uitdaging is, willen we ook dat onze klanten en opdrachtgevers een goed gevoel hebben en houden bij onze dienstverlening.

Dus bellen wij ze met regelmaat om te kijken of alles nog naar wens verloopt. Zo niet, dan bedenk jij een voorstel om het op te lossen en leg je dit voor aan je collega’s om het vervolgens, met wellicht kleine aanpassingen, uit te voeren.

Jij pakt alle zaken met beide handen aan en gaat plank gas aan de slag! Je vergeet daarbij niet af en toe even stil te staan om na te denken of deze werkwijze nog het best passend is.

Ook jouw input voor onze relatiebeheerplanning horen we graag. Wat zijn jouw ideeën om onder de aandacht te komen en te blijven bij onze opdrachtgevers?

Hoe ga jij bij ons het vak leren?
Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen zoals jij denkt dat het goed is. We zijn benieuwd naar hoe jouw input als frisse nieuweling ons nog beter kan maken. Uiteraard maak je in je inwerkprogramma gebruik van die toffe en ervaren collega’s die je graag helpen. Jij leert niet alleen hoe je de beste dienstverlening levert aan de verschillende partijen, maar je leert vanzelf ook onze kantoorhumor waarderen!

Wij hebben een volwaardig intern trainingsprogramma voor onze senior adviseurs opgezet waar ook jij de nodige kennis kunt opsteken. Een dagje op pad met een van de senior adviseurs en een regiobijeenkomst bijwonen zal je helpen om het werkveld te leren kennen waar wij ons elke dag voor inzetten.

Wat verwachten we van jou?
Jij voelt je thuis in een klein en hecht team. Je bent een waardevolle toevoeging voor ons team, omdat jij beschikt over een eigen kijk op zaken en minimaal een HBO werk- en denkniveau hebt. Wat je al wel of niet hebt gedaan is voor ons minder belangrijk. Wij willen vooral een nieuwe collega vinden die ons enthousiasme deelt, positief in het leven staat en samen met ons iedere dag hard wil werken om het verschil te maken voor de doelgroep waar Fith voor staat. Je kunt omgaan met wisselingen in werkdruk en de vrijheid en verantwoordelijkheid die we je geven om die te tackelen. We kunnen 32 tot 40 uur per week op je rekenen.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast een marktconform salaris en dagelijks een gezamenlijke lunch met op maandag een salade van het huis, vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit bij Fith. Wij zullen je ondersteunen bij dat wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Uiteraard krijg je de toffe collega’s als bonus!

En ben jij net als de meeste van ons een theeleut? ‘Drink your hart out’, want de diversiteit aan thee is enorm!

 Geïnteresseerd?
Stuur dan vandaag nog je motivatie, met cv en referenties per mail naar info@fith.nl.

Je kunt je sollicitatie richten aan Marleen Merkx, teamondersteuner. Voor meer informatie over Fith kun je kijken op www.fith.nl.